210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Li-ION
Τεχνολογία ιόντων λιθίου από τη Jungheinrich

Τεχνολογία Ιόντων Λιθίου

Η δύναμη της Τεχνολογίας Ιόντων Λιθίου (Li-ion) προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε.

Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου φέρνουν την επανάσταση στην αγορά των ηλεκτροκίνητων βιομηχανικών μηχανημάτων. Ο λόγος είναι ότι υπερτερούν έναντι των συμβατικών συσσωρευτών μολύβδου χάρη στην ασύγκριτη ισχύ, την αδιάλειπτη χρήση, τους γρήγορους χρόνους φόρτισης και τη μηδενική ανάγκης συντήρησης.

Επιλέξτε τη δύναμη της τεχνολογίας ιόντων λιθίου και επωφεληθείτε από την 6μηνη εγγύηση ικανοποίησης πελάτη. Δεν σταματάμε όμως εδώ: Σας προσφέρουμε επιπλέον και 5ετή εγγύηση στους συσσωρευτές ιόντων λιθίου. Επιλέξτε τη λύση μας τώρα και νικήστε εύκολα τον ανταγωνισμό.

Ικανοποιημένοι 100%. Εγγυημένα.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η σωστή λύση για εσάς. Γι’ αυτό το λόγο σας εγγυόμαστε ότι έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε εύκολα και γρήγορα στην αρχική σας τεχνολογία, χωρίς να αιτιολογήσετε την απόφασή σας, μέχρι και 6 μήνες μετά την παράδοση.

Εγγύηση ιόντων λιθίου Νέο

5 χρόνια χωρίς άγχος. Εγγυημένα.

Προσφέροντας την 5ετή μας εγγύηση στους συσσωρευτές ιόντων λιθίου, σας υποσχόμαστε μακροπρόθεσμη απόδοση, ανεξάρτητων ωρών λειτουργίας.Content Li-Ion 13

Τα πλεονεκτήματα των συσσωρευτών ιόντων λιθίου

Υψηλή απόδοση, γρήγορη φόρτιση, μηδενική ανάγκη συντήρησης και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής – μάθετε πώς θα αποκτήσετε προβάδισμα με τους συσσωρευτές ιόντων λιθίου

Μάθετε περισσότερα

Content Li-Ionen

Επιστρέψτε γρήγορα στην εργασία σας.

Εξαιρετικά σύντομοι χρόνοι φόρτισης.

Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου χάρη στη δομή τους είναι πάντα γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι προς χρήση. Με ενδιάμεση φόρτιση 30 μόλις λεπτών, οι συσσωρευτές 24 V γεμίζουν έως το 50% της χωρητικότητάς τους. Η δυνατότητα γρήγορης και ενδιάμεσης φόρτισης, π.χ. κατά τη διάρκεια διαλειμμάτων ή ακινητοποίησης, εξασφαλίζει την πλήρη διαθεσιμότητα του μηχανήματος 24/7 και ταυτόχρονα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινότητά σας στην αποθήκη.


Content Li-ION (3)

Μέγιστη ενέργεια, κάθε στιγμή.

Σταθερή υψηλή απόδοση.

Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου έχουν καλύτερη απόδοση από τους συσσωρευτές μολύβδου. Χάρη στο μεγαλύτερο βάθος εκφόρτισης και το χαρακτηριστικό της σταθερής τάσης, αποδίδουν περισσότερη ενέργεια από τους συσσωρευτές μολύβδου, ακόμα και σε κατάσταση χαμηλής στάθμης συσσωρευτή. Κατά το φρενάρισμα του μηχανήματος, οι συσσωρευτές λιθίου ανακτούν ενέργεια και χάρη στην καλύτερη συνολική απόδοση επιτρέπουν έως και 20 % περισσότερη εξοικονόμηση. Επιπλέον, η επικοινωνία ανάμεσα στο συσσωρευτή και τον φορτιστή προσφέρει αποδοτική και γρήγορη φόρτιση.

8

Έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Χωρίς αναμονή.

Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου είναι πάντα έτοιμοι για τον επόμενο γύρο. Χωρίς διαλείμματα. Δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και δεν εκπέμπουν αέρια. Έτσι, δεν χρειάζεται να επενδύσετε χρόνο και χρήμα στη συντήρηση και τη φροντίδα των συσσωρευτών ή σε επιπλέον υποδομές. Με τους συσσωρευτές ιόντων λιθίου, οι χρόνοι αναμονής των μηχανημάτων ανήκουν στο παρελθόν.

Content Li-Ion 9

Τρεις φορές μεγαλύτερη απόδοση.

Εξαιρετικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Όπως ένας καλός αθλητής ταχύτητας, οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν τρεις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους συνηθισμένους συσσωρευτές. Με αυτή την εξαιρετική αντοχή και τη διαρκή υψηλή απόδοση εξασφαλίζετε ασφάλεια και εξοικονομείτε ενεργειακό κόστος.

Portrait Dr. Brzoska
Dr. Lars Brzoska
CEO

«Καμία εταιρεία logistics παγκοσμίως δεν έχει σε λειτουργία αυτή τη στιγμή περισσότερα μηχανήματα με τεχνολογία ιόντων λιθίου από τη Jungheinrich.» 

Content Li-Ion

Κορυφαία απόδοση με κορυφαίους συνεργάτες.

Ένα τέλεια οργανωμένο σύστημα.

Ένας πρωταθλητής δεν μπορεί να φτάσει στην κορυφή χωρίς την ομάδα του. Το ίδιο ισχύει και για τους συσσωρευτές ιόντων λιθίου. Μπορείτε να απολαύσετε το σύνολο των δυνατοτήτων μόνο όταν όλα συνδυάζονται τέλεια. Ως μοναδικός προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων αποθήκευσης, η Jungheinrich σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και διασυνδεδεμένο σύστημα, στο οποίο ο συσσωρευτής, ο φορτιστής και το μηχάνημα επικοινωνούν με τον βέλτιστο τρόπο και έτσι μειώνουν τις ενεργειακές απαιτήσεις. Έχουμε επιτύχει αυτό το επίπεδο τελειότητας γιατί είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής περονοφόρων μηχανημάτων παγκοσμίως , ο οποίος παράγει τους δικούς του συσσωρευτές ιόντων λιθίου και τους εφαρμόζει στα μηχανήματά του. Μπορούμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου σας. Είτε πρόκειται για την αναβάθμιση μεμονωμένων μηχανημάτων, είτε για την αλλαγή ολόκληρου του στόλου σας. Οι ειδικοί μας σύμβουλοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας κατά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Stage Li-ION


Τέλεια συνεργασία στον δρόμο για την επιτυχία.

Το ολοκληρωμένο σύστημα της Jungheinrich.
Η Jungheinrich προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνολογίας ιόντων λιθίου:
Συσσωρευτές (1)φορτιστές (2)μηχανήματα (3) και συμβουλευτικές υπηρεσίες (4).

Content Li-ION 13

Επιλέξτε την εύκολη λύση: ενοικίαση αντί για αγορά.

Αναβαθμίστε το στόλο σας, άμεσα και ευκολά: Χρησιμοποιήστε την ολοκληρωμένη λύση ενοικίασης συσσωρευτών και φορτιστών μας με την υπηρεσία Li-Ion Performance Rental. Έτσι, εξοικονομείτε κόστος και αυξάνετε γρήγορα και εύκολα την απόδοση των ηλεκτροκίνητων ανυψωτικών μηχανημάτων σας.

Μάθετε τώρα περισσότερα για την υπηρεσία Li-Ion Performance Rental

Ο ευέλικτος φορτιστής-πολυεργαλείο SLH 300 φορτίζει συσσωρευτές ιόντων λιθίου αλλά και συσσωρευτές μολύβδου.

Πρωτοπόρος στην τεχνολογία ιόντων λιθίου από το 2011.

Στον αγώνα της ηλεκτροκίνησης η Jungheinrich κατέχει την πρώτη θέση στην τεχνολογία ιόντων λιθίου. Από το ξεκίνημα το 2011, με το EJE 112i να είναι το πρώτο παλετοφόρο με συσσωρευτή ιόντων λιθίου, η Jungheinrich Energy and Drive Systems (EDS) συνεχίζει με συνέπεια να αναπτύσσει την τεχνολογία της και το χαρτοφυλάκιό της με μηχανήματα και συσσωρευτές. Σχεδόν ολόκληρος ο στόλος της εταιρείας μας είναι «li-ionREADY».

Ασφάλεια – ένας στόχος που έχει επιτευχθεί

Οι συσσωρευτές ιόντων λιθίου της Jungheinrich είναι απόλυτα ασφαλείς.

Με τους συσσωρευτές ιόντων λιθίου της Jungheinrich παραμένετε ασφαλείς σε κάθε εργασία. Οι συσσωρευτές μας και τα στοιχεία τους κατασκευάζονται με την ασφαλέστερη χημική μέθοδο, το φωσφορικό σίδηρο λιθίου, δεν είναι δηλητηριώδες και δεν προκαλεί έκλυση αερίων. Το αποκλειστικό σύστημα διαχείρισης συσσωρευτών που έχουμε αναπτύξει, παρακολουθεί συνεχώς με διάφορες εξελιγμένες λειτουργίες κάθε ένδειξη και σε περίπτωση ανάγκης, απενεργοποιείται. Έτσι, εξασφαλίζεται μέγιστη ασφάλεια για τον άνθρωπο και το μηχάνημα.

Content Li-Ion 17


Teaser ETV 216i Ιόντων λιθίου Νέο

Η δύναμη της Τεχνολογίας Ιόντων Λιθίου (Li-ion) στην Αποθήκη σας.

ETV 216i – Το πρώτο reach truck παγκοσμίως με ενσωματωμένο συσσωρευτή ιόντων λιθίου.
Η πιο πρόσφατη καινοτομία της τεχνολογίας ιόντων λιθίου: το Jungheinrich ETV 216i. Η ενσωματωμένη ισχύς ιόντων λιθίου εκτός του ότι εξασφαλίζει αισθητά μεγαλύτερη απόδοση στην αποθήκη σας, επιπλέον επιτρέπει μια πραγματικά επαναστατική σχεδίαση μηχανήματος. Η αισθητά μεγαλύτερη καμπίνα χειριστή δημιουργεί ιδανικές εργονομικές συνθήκες εργασίας. Η άψογη περιμετρική ορατότητα προσφέρει στο ETV 216i απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση κάθε στιγμή. Επίσης οι μικρές του διαστάσεις και η μεγάλη ταχύτητα ανύψωσης, το καθιστούν ευέλικτο σε στενούς διαδρόμους αποθήκης.

Μάθετε περισσότερα για το ETV216i

Content Li-Ion 18

EFG. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

EFG με τεχνολογία ιόντων λιθίου.
Σχεδόν ολόκληρος ο στόλος της Jungheinrich είναι «Li-Ion-ready». Ακόμα και τα ανυψωτικά μηχανήματα αντίβαρου EFG. Εκτός από τους δοκιμασμένους συσσωρευτές μολύβδου διατίθεται τώρα και με τους πανίσχυρους συσσωρευτές ιόντων λιθίου με 80 V (500 Ah) στην εκκίνηση. Με σύντομους χρόνους φόρτισης, καμία ανάγκη συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής το EFG με τεχνολογία ιόντων λιθίου, υψηλή απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων και ενεργειακή απόδοση, εντυπωσιάζει!

Μάθετε περισσότερα για το EFG

Content Ιόντων λιθίου Teaser EKS

Για τη μέγιστη απόδοση στη συλλογή παραγγελιών.

Το EKS με συσσωρευτή ιόντων λιθίου (48 V).

Η Jungheinrich προχωρά στην παραγωγή όλο και περισσότερων μηχανημάτων με τεχνολογία ιόντων λιθίου. Τώρα και το μηχάνημα κάθετης συλλογής παραγγελιών EKS της σειράς 3 με τον πρωτοποριακό συσσωρευτή ιόντων λιθίου 48 V σάς εξασφαλίζει μια αποδοτική και ασφαλή συλλογή παραγγελιών που εξοικονομεί ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα για το EKSΠώς μπορώ να βελτιώσω την απόδοση στην αποθήκη μου;

Μπορείτε να ξεκινήσετε με την ισχύ των ιόντων λιθίου.


Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;