Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
super market warehouse
Αποθήκη τροφίμων

Αποθήκη τροφίμων: Επενδύστε στην επιτυχία

Η παραγωγικότητα και η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους, συνδέεται άμεσα με τη σωστή λειτουργία της αποθήκης. Πώς όμως μπορούμε να εξελίξουμε την αποθήκη τροφίμων και ποτών της επιχείρησής μας, κάνοντάς την πιο ισχυρή και ανταγωνιστική;

Αποθήκη τροφίμων: Τα 5 σημεία – κλειδιά για την εξέλιξή της

              1. Σωστός σχεδιασμός

Ο σωστός χωροταξικός σχεδιασμός αποτελεί το 1ο και σημαντικότερο βήμα για τη βέλτιστη εκμετάλλευση του συνολικού χώρου της αποθήκης τροφίμων.

              2. Μέγιστη λειτουργικότητα

Η αποθήκη τροφίμων είναι σημαντικό να εξασφαλίζει ταχύτητα και ευελιξία στις διαδικασίες παραλαβής και αποθήκευσης, καθώς και στη συλλογή παραγγελιών. Έτσι, μειώνεται στο ελάχιστο ο αντιπαραγωγικός χρόνος των εργαζομένων.

             3. Δικτύωση με Internet of Things

Κάθε αποθήκη τροφίμων, για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται δικτύωση. Πλέον, το Internet of Things (ΙοΤ) προσφέρει απόλυτη διαφάνεια στις λειτουργίες της αποθήκης, βοηθώντας το επιχειρηματικό της μοντέλο να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα.

            4. Αυτοματοποίηση των εργασιών

Οι νέες εποχές απαιτούν νέες λύσεις στην διαχείριση της αποθήκης τροφίμων. Οι αυτοματισμοί, εκτός του ότι εξοικονομούν χρόνο, ενέργεια και κόστος, αυξάνουν επίσης την ευελιξία σε ενδεχόμενο διακυμάνσεων στη ζήτηση, όπως παραδείγματος χάρη για λόγους εποχικότητας. Όποιο λοιπόν κι αν είναι το μέγεθος της αποθήκης τροφίμων σας, η Jungheinrich μπορεί να αυτοματοποιήσει τις λειτουργίες της.

            5. Απόλυτη ασφάλεια των εργαζομένων

Το τελευταίο, αλλά και το πιο σημαντικό σημείο που οφείλετε να προσέξετε στην αποθήκη τροφίμων, είναι η ασφάλεια των εργαζομένων. Μέσα από τις κατάλληλες λύσεις διαχείρισης της αποθήκης, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κινούνται και να συλλέγουν τα προϊόντα με απόλυτη ασφάλεια, καταβάλλοντας μόνο την απολύτως απαραίτητη σωματική προσπάθεια και εξοικονομώντας χρόνο και δυνάμεις.

Ο ιδανικός συνεργάτης για την δική σας αποθήκη τροφίμων και ποτών

Ο κλάδος των τροφίμων & ποτών αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους. Ωστόσο, για να βρεθείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε σύγχρονες, ευέλικτες και αυτοματοποιημένες λύσεις αποθήκευσης. H Jungheinrich, ο κορυφαίος προμηθευτής λύσεων intralogistics, απαντά στις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας με νέα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπως:

  • Υπερσύγχρονα αυτόματα περονοφόρα και παλετοφόρα μηχανήματα

Αξιοποιούν τον χώρο σας στον μέγιστο βαθμό, ενώ βελτιώνουν τους χρόνους φορτο-εκφόρτωση και μεταφοράς φορτίων. Εάν μάλιστα απαιτείται, μπορούν να λειτουργούν ακόμα και αυτόνομα.

  • Συστήματα ραφιών Jungheinrich

H σίγουρη λύση για την οργάνωση της αποθήκης τροφίμων και ποτών σας που προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χώρου.

  • Ειδικές λύσεις για αυτόματες αποθήκες μικροεξαρτημάτων

Για να έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση ακόμα και στα πιο μικρά τεμάχια που βρίσκονται στην αποθήκη τροφίμων και ποτών σας.

Με σύμμαχό σας την Jungheinrich, δημιουργείτε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητά σας σε αυτή την απαιτητική αγορά.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Αποθήκη τροφίμων: Επενδύστε στην επιτυχία»;
Διαβάστε περισσότερα στο blog της Jungheinrich.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλήσεις

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;