210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Μίσθωση 1

Μίσθωση

Χρειάζεστε ένα μηχάνημα για σύντομο χρονικό διάστημα; Ή σκέφτεστε πιο μακροπρόθεσμες χρήσεις; Ο στόλος σας χρειάζεται ανανέωση; Ή ενδιαφέρεστε για μια εξατομικευμένη προσφορά χρηματοδότησης; Έχουμε τη λύση για όλα. Ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Είμαστε τόσο ευέλικτοι, όσο εσείς επιθυμείτε

Για τον λόγο αυτό σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών αγοράς και χρήσης. Έτσι μειώνονται τα έξοδά σας και προστατεύεστε από περιττές επιβαρύνσεις. Συνεπώς δεν έχει σημασία αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μηχανημά σας από αύριο ή σε τρεις μήνες. Η μηπως προτιμάτε ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα αντί για ένα καινούργιο; Με τη Jungheinrich, η επιλογή είναι δική σας: Μίσθωση ή χρηματοδότηση.

ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Είτε είναι για μία μέρα είτε για έναν χρόνο – η μίσθωση στη Jungheinrich είναι η λύση για να αποκτήσετε το κατάλληλο μηχάνημα την κατάλληλη στιγμή.

ΠΑΝΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ.

Το θέμα δεν είναι η απόκτηση ενός μηχανήματος, αλλά το καθαρό όφελος των διαδικασιών Logistics σας. Γνωρίζετε τις ευέλικτες λύσεις μίσθωσης που προσφέρει η Jungheinrich;

Μέγιστη ασφάλεια. Ελάχιστη δαπάνη.

Είστε ο υπεύθυνος ενός στόλου ανυψωτικών μηχανημάτων; Οι προκλήσεις είναι πολλές. Με το Jungheinrich Rental Fleet Management (RFM), μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερη ασφάλεια, διαφάνεια, ευελιξία και μειωμένο κόστος.

Επιλέξτε την εύκολη λύση: μίσθωση αντί για αγορά

Εξοπλίστε τον στόλο μηχανημάτων σας εύκολα με την πλήρως ενσωματωμένη λύση μίσθωσης που προσφέρουν οι συσσωρευτές και οι φορτιστές της εταιρείας μας.

Χρησιμοποιήστε το. Αποκτήστε το.

Θέλετε το μηχάνημα στο τέλος της περιόδου μίσθωσης να περάσει στην ιδιοκτησία σας; Και για τη χρηματοδότηση σάς προσφέρουμε διάφορες δυνατότητες: κλασική πληρωμή σε δόσεις ή συμβόλαια μίσθωσης με επιλογή αγοράς στο τέλος της περιόδου του συμβολαίου.

Έχετε ερωτήσεις;