Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Rental Fleet Management
Μέγιστη ασφάλεια. Ελάχιστη δαπάνη.

Rent a fleet

Σας προσφέρουμε ευελιξία και απολαμβάνετε περισσότερη ασφάλεια και διαφάνεια με μειωμένο κόστος.

Οι καιροί αλλάζουν.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας.

Είτε πρόκειται για τεχνολογικούς, διαδικαστικούς ή οικονομικούς περιορισμούς, είτε για να αντιμετωπίσουμε τις βραχυπρόθεσμες ή τις ειδικές για κάθε χώρα απαιτήσεις - ως υπεύθυνος λειτουργίας ενός στόλου μηχανημάτων,  πρέπει να προσαρμόζεστε σε όλες τις εξωτερικές επιδράσεις και να αντιδράτε όσο το δυνατό πιο ευέλικτα. Γι’ αυτό αναπτύξαμε το Jungheinrich Rental Fleet Management.
Με έναν βελτιστοποιημένο βασικό στόλο, διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας εργασίες με επιτυχία. Οι περίοδοι αυξημένης ζήτησης προγραμματίζονται εκ των προτέρων και καλύπτονται εγκαίρως με επιπλέον μηχανήματα. Σε περίπτωση ξαφνικής αύξησης των αναγκών σάς, παραδίδουμε στο συντομότερο δυνατό διάστημα, περισσότερα μηχανήματα. Όταν δεν χρειάζεστε πλέον τα μηχανήματα, τα αποσύρουμε. Έτσι αποφεύγετε την πλεονάζουσα διαθεσιμότητα. Παρά τον μειωμένο βασικό στόλο σάς εγγυόμαστε υψηλή διαθεσιμότητα.

Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Το κάνουμε πράξη για εσάς.

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες λύσεις για τη διαχείριση του στόλου σας – όπως βελτιστοποίηση, service και αντικατάσταση – σε σταθερή τιμή ανά μηχάνημα.
Βάση των αναλύσεων χρήσης μας, σάς προσφέρουμε τα ιδανικά μηχανήματα για τις ανάγκες σας. Ποια φορτία πρέπει να μεταφέρονται με ποιο τρόπο; Τι τύπους ραφιών χρησιμοποιείτε και πόσο κατάλληλα είναι; Είναι οι σταθμοί φόρτισης σωστά εξοπλισμένοι; Υπάρχουν κάπου δυνατότητες βελτίωσης; Καταγράφουμε όλα τα αποτελέσματα για κάθε τοποθεσία με σαφή και κατανοητό τρόπο. Η εμπειρία μας από διαφορετικούς κλάδους δείχνει ότι ο υφιστάμενος βασικός στόλος μπορεί να μειωθεί κατά μέσο όρο κατά 10%. Κατά τη διάρκεια του συμβολαίου οι ειδικοί του RFM φροντίζουν για τη συνεχή βελτίωση του στόλου. Θα ελέγχουν τακτικά τη χρήση και τις προδιαγραφές του στόλου σας, ανά τοποθεσία. Τα μηχανήματα που δεν είναι πλέον κατάλληλα αντικαθίστανται ή ο αριθμός τους θα προσαρμοστεί στον όγκο του κύκλου εργασιών Αν θέλετε να κλείσετε έναν χώρο εγκαταστάσεων, παίρνουμε πίσω τα μηχανήματα που δεν χρειάζεστε πλέον.

Όσα θέλατε πάντα να ξέρετε.

Σας τα λέμε εμείς.

Σας δίνουμε μια ακριβή εικόνα της κατάστασης και του βαθμού χρήσης του στόλου σας – σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έτσι οι δυνατότητες βελτιστοποίησης γίνονται γρήγορα εμφανείς.

Αρχικά: η ανάλυση της τοποθεσίας

Η ομάδα μας εξετάζει το μέγεθος, τον τύπο και την ηλικία του στόλου σας. Με βάση την τοποθεσία, ελέγχει τις διαδικασίες καθώς και τον βαθμό χρήσης κάθε μηχανήματος ξεχωριστά και συντάσσει μια γραφική αναπαράσταση των δεδομένων. Τα εργαλεία απογραφής και ανάλυσης στόλου επιτρέπουν τη σαφή καταγραφή και απεικόνιση των δεδομένων σας. Έτσι καθίσταται γρήγορα σαφές το πού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Όλα αυτά σάς τα παρουσιάζουμε προσφέροντάς σας λεπτομερή τεκμηρίωση.

Παρακολούθηση του κόστους

Από τις αναλύσεις τοποθεσίας που διενεργούμε προκύπτει συχνά ότι υπάρχουν ακατάλληλα ή ακόμα και περιττά μηχανήματα, αλλά και ότι το κόστος διαχείρισης είναι πολύ υψηλό. Αναθέτοντας τη διαχείριση του στόλου σας σε εμάς μπορείτε να μειώσετε σημαντικά αυτό το κόστος. Μπορεί να εξοικονομηθεί έως και το 50% του εσωτερικού κόστους. Οι υπάλληλοί σας απαλλάσσονται από αυτή την υποχρέωση και έχουν χρόνο για άλλες εργασίες. Επίσης σας δείχνουμε πόσο σημαντικό παράγοντα εξόδων αποτελούν η συντήρηση, οι επισκευές και οι ζημιές.

Περισσότερα δεδομένα – περισσότερες δυνατότητες

Οι λύσεις τηλεμετρίας που προσφέρουμε έχουν αποδείξει την αξία τους ως πρόσθετα εργαλεία διαχείρισης για στόλους μηχανημάτων. Πρόκειται για διαδικτυακά συστήματα πληροφοριών τα οποία προσφέρουν αναλυτική συλλογή, παρακολούθηση και αξιολόγηση των δεδομένων, διαφορετικών τύπων μηχανημάτων – σε όλες τις τοποθεσίες και διεθνώς. Στους πίνακές μας συνδυάζουμε αυτά τα τεχνικά στοιχεία των μηχανημάτων με εμπορικούς δείκτες. Με τον τρόπο αυτό μαθαίνετε τα πάντα για τον στόλο σας – και απολαμβάνετε την επιτυχία του μοντέλου RFM.

Έχετε ερωτήσεις;