Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage SAFEwalk
ολοκληρωμένες οδηγιες ασφάλειας

SAFEwalk

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα στις διαδικασίες της αποθήκης, προκαλεί αυξημένες πιθανότητες κινδύνων κατά τις καθημερινές εργασίες. Με το SAFEwalk της Jungheinrich βελτιώνετε  την ασφάλεια στην αποθήκη σας, με αποτέλεσμα να μειώνετε το κόστος και να προστατεύετε τους πόρους της επιχείρησής σας.

Περισσότερη Ασφάλεια

Δεδομένου ότι δεν αρκεί πλέον να εντοπίζουμε και να αναλύουμε μεμονωμένες περιοχές κινδύνου, με το SAFEwalk ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, με την οποία καλύπτουμε όλες τις παραμέτρους που σχετίζονται με την ασφάλεια. Σε μια περιήγηση στην αποθήκη σας, ειδικά εκπαιδευμένοι συνεργάτες της Jungheinrich, μαζί με τον δικό σας υπεύθυνο ασφάλειας εξετάζουν λεπτομερώς τους παρακάτω τομείς:

  • Κατάρτιση και ικανότητα των χειριστών των μηχανημάτων.
  • Εξοπλισμός και ορθή χρήση των μηχανημάτων.

  • Όλο το περιβάλλον της αποθήκης.

Βάσει της τυποποιημένης λίστας ελέγχου, εντοπίζονται πιθανές ελλείψεις ασφαλείας. Στη συνέχεια λαμβάνετε πολύτιμες συμβουλές για τη βελτιστοποίηση του περιβάλλοντος της αποθήκης σας. Ανάλογα με το μέγεθος της αποθήκης το SAFEwalk διαρκεί περίπου 2 έως 3 ώρες. Η λειτουργία της αποθήκης σας δεν επηρεάζεται και μπορεί να συνεχιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Stage SAFEwalk (1)

Τα πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας:

  • Αυξημένη ασφάλεια για τους εργαζόμενους.
  • Αυξημένη απόδοση χάρη στους μικρότερους χρόνους εκτός λειτουργίας και τις διακοπές.
  • Υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών χάρη στις λιγότερες ζημιές στο εμπόρευμα.

  • Μακροπρόθεσμη ασφάλεια κόστους χάρη στην προληπτικής δράση.

Θέλετε με το SAFEwalk να αυξήσετε την ασφάλεια για τους εργαζόμενους, τα μηχανήματα και τις εγκαταστάσεις της αποθήκης σας; Η Jungheinrich είναι φυσικά στο πλευρό σας από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση. Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξατομικευμένη προσφορά:

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;