210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EZS_350a

Αυτόματο μηχάνημα έλξης (automatic tow tractor)

  • 5.000 kg
  • Αποτελεσματική διεκπεραίωση εργασιών μεταφοράς με ασφάλεια διαδικασίας
  • Πλοήγηση με λέιζερ ακριβείας
  • Ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ασφαλείας για χρήση σε μεικτή λειτουργία
  • Δυνατότητα χρήσης διαφόρων συνδέσμων
  • Εύκολη διασύνδεση στα υπάρχοντα συστήματα IT

EZS 350a

Τα πολυμορφικά και στιβαρά Jungheinrich EZS 350a προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην παραγωγή σας Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την αποτελεσματική έλξη ρυμουλκουμένων με έως 5.000 kg, για παράδειγμα για την τροφοδοσία στην παραγωγή. Η σχεδίαση του οχήματος μεταφοράς χωρίς οδηγό (FTF) βασίστηκε στα αναγνωρισμένα οχήματα σειράς, με συγκεκριμένο στόχο τη βελτιστοποίηση της ροής εργασιών και των διαδικασιών μεταφοράς. Ο αυτόματος ελκυστήρας διεκπεραιώνει αξιόπιστα και με ασφάλεια τις εργασίες ρουτίνας και εντυπωσιάζει επίσης με την τεχνολογία πλοήγησης ακριβείας και το ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας. Ο τριφασικός κινητήρας 24 V εγγυάται υψηλές επιδόσεις και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η πλοήγηση πραγματοποιείται με λέιζερ μέσω ανακλαστήρων στη διαδρομή οδήγησης. Το EZS 350a λειτουργεί στη μεικτή λειτουργία με χειροκίνητα οχήματα και πεζούς χειριστές, σε μια υπάρχουσα περιοχή, ή ως αυτόνομο μηχάνημα για πιο αποδοτική τροφοδοσία στην παραγωγή.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;