Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό
Ασφαλείς και αποτελεσματικές διαδικασίες μεταφοράς

Συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό

Τα αυτόματα οχήματα και η πλήρως αυτοματοποιημένη μεταφορά βρίσκονται στο επίκεντρο των συστημάτων μεταφοράς χωρίς οδηγό (FTS) της εταιρείας μας. Χάρη στα έξυπνα εξαρτήματα μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε δοκιμασμένα οχήματα στάνταρ εκδόσεων και να τα προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις σας. 

Τα ανυψωτικά ψηλών ραφιών προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 24 ώρες τη μέρα αποτελεσματικά και με ασφάλεια – τέλεια ενσωματωμένα σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα. 

Τα αυτόματα μηχανήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό (AGV), ελεγχόμενα από έξυπνο λογισμικό,  αποτελούν το βασικό στοιχείο μιας αυτοματοποιημένης αποθήκης.

Συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό: Αυτοματοποιήστε με επιτυχία την εσωτερική εφοδιαστική αλυσίδα σας

FTS: όπως ακριβώς σας εξυπηρετεί, ως αυτόνομη λύση ή ως λύση συστήματος

Οι προσωπικές σας απαιτήσεις στον χώρο εργασίας και παραγωγής μας δείχνουν την κατεύθυνση: Τα συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό της εταιρείας μας αποτελούν την πρώτη επιλογή για να επιτύχετε ασφάλεια και αποδοτικότητα στις διαδικασίες μεταφοράς της επιχείρησής σας. Με τα FTS της εταιρείας μας μπορείτε να μεταφέρετε φορτία 2,5 τόνων πλήρως αυτόματα και με ασφάλεια σε προκαθορισμένους από εσάς σταθμούς – και όλα αυτά χάρη στην πλοήγηση με λέιζερ με ακρίβεια στο χιλιοστό. Σας παρέχουν τα FTS όπως ακριβώς τα χρειάζεστε: σε συνδυασμό με το δικό σας σύστημα διαχείρισης εμπορευμάτων, αλλά και ως αυτόνομη λύση. Η λύση με αυτόματα οχήματα προσαρμόζεται ειδικά στο περιβάλλον σας. Τα FTS εκτελούν αξιόπιστα τις εργασίες τους είτε πρόκειται για το σύστημα ελέγχου με πόρτες υψηλής ταχύτητας, αλλαγές φορτίου σε συστήματα μεταφοράς είτε για αλλαγή επιπέδου μέσω ανύψωσης φορτίων. Τα FTS της εταιρείας μας προσαρμόζονται άψογα στο περιβάλλον παραγωγής σας και εφαρμόζονται σε μεικτή λειτουργία χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό βασισμένα σε συσκευές σειράς

Οι λύσεις με αυτόματα οχήματα που προσφέρουμε συνδυάζουν καλά μελετημένη και πρωτοποριακή τεχνολογία, καθώς επίσης μακροχρόνια εμπειρία. Για να βρούμε το κατάλληλο FTS για την περίπτωσή σας, αναλύουμε πρώτα τις διαδικασίες μεταφοράς της επιχείρησής σας, βρίσκουμε την κατάλληλη λύση για τη βελτιστοποίηση της πορείας των διαδικασιών και σχεδιάζουμε μαζί σας την ιδανική εφαρμογή του FTS. Ο στόχος: Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους ειδικά στις τυποποιημένες εργασίες ρουτίνας και σαφής μείωση των ζημιών κατά τη μεταφορά. Με την εφαρμογή του συστήματος μεταφοράς χωρίς οδηγό κερδίζετε χάρη στις αποτελεσματικές και ασφαλείς διαδικασίες μεταφοράς και χάρη στη βέλτιστη εκμετάλλευση των πόρων σας. Μέσω της βραβευμένης διεπαφής εφοδιαστικής αλυσίδας της Jungheinrich, το λογισμικό διεπαφής που εμείς αναπτύξαμε, μπορούμε απλά και εύκολα να συνδέσουμε το FTS με το δικό σας σύστημα ERP. Προσφέρουμε σέρβις για συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας 24/7. Υπάρχουν δυνατότητα γρήγορης εξυπηρέτησης ακόμα και με απομακρυσμένη πρόσβαση. Έτσι, διασφαλίζουμε την αποδοτική και άψογη εφαρμογή ανά πάσα στιγμή.

Υψηλό επίπεδο στην αποθήκη: αυτόματα ανυψωτικά οχήματα ψηλών ραφιών

Η αυτόματη αποθήκη ψηλών ραφιών ανταπεξέρχεται στις ειδικές προκλήσεις στην τεχνολογία αποθήκης. Το ολοκληρωμένο σύστημα περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό με βάση ένα ανυψωτικό όχημα ψηλών ραφιών, ένα σύστημα ραφιών, ένα προστατευτικό πλέγμα για έλεγχο πρόσβασης, καθώς και το σύστημα ελέγχου αποθήκης (WCS). Μπορούν επίσης να προστεθούν συστήματα εισαγωγής, όπως είναι τα συστήματα μεταφοράς ή επιπλέον FTS. Σύρματα οδηγοί πολλαπλών συχνοτήτων και αναμεταδότες στο έδαφος διασφαλίζουν τον αποτελεσματικό προσανατολισμό στον διάδρομο. Κατά τη μεταφορά τυποποιημένων παλετών, τα αυτόματα ανυψωτικά οχήματα ψηλών ραφιών μπορούν να πλοηγηθούν σε διάφορες περιφέρειες, για παράδειγμα στην πόρτα προς τον χώρο συντήρησης. Για χρήση 24/7, υπάρχει δυνατότητα η τροφοδοσία ενέργειας των αυτόματων ανυψωτικών οχημάτων ψηλών ραφιών να πραγματοποιείται στο ράφι μέσω ραγών διανομής. Επιλέξτε το FTS και πάρτε στα χέρια σας ένα σύστημα με υψηλή διαθεσιμότητα. Και αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, βρισκόμαστε στο πλευρό σας με το σέρβις και την υποστήριξη της εταιρείας μας για συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας, στέλνοντας εκπροσώπους επί τόπου ή μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης.

Έχετε ερωτήσεις;