210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Profishop New Design

Profishop

Το Jungheinrich profishop προσφέρει μεγάλη ποικιλία  προϊόντων που μπορούν να διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες στην αποθήκη σας. Κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα και επωφεληθείτε από την ασυναγώνιστη ποιότητα μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές.

Βρείτε τα προιόντα μας στο Profishop

Ο σημαντικός βοηθός της αποθήκης σας

Τα στιβαρά και αξιόπιστα χειροκίνητα παλετοφόρα της Jungheinrich,  είναι ιδανικά για καθημερινή απαιτητική χρήση, χάρη στον εύκολο χειρισμό τους, την κατασκευή τους που δεν απαιτεί συντήρηση και την εξαιρετική τους ανθεκτικότητα

Η ηλεκτρική δύναμη που κάνει τη διαφορά

Αντιμετωπίστε τις καθημερινές προκλήσεις στην αποθήκης σας με τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της Jungheinrich. Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα μας είναι ιδανικά για τη φόρτωση και τη μεταφορά παλετών σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις, σε στενούς αλλά και πιο ανοιχτούς διαδρόμους.

Τα ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα παλετοφόρα πεζού χειριστή με δυνατότητα ανύψωσης (stackers) της Jungheinrich, μεταφέρουν τα προϊόντα σας, με ασφάλεια στον προορισμό τους - ανεξάρτητα από τα ύψη ανύψωσης και τις αποστάσεις μεταφοράς που υπάρχουν στην αποθήκη σας.

Έχετε ερωτήσεις;