Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage Διαδικασία αυτοματισμού 4
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Διαδικασίες αυτοματισμού

Αυτοματοποιήστε επιτυχώς τις εγκαταστάσεις σας, με το σωστό συνεργάτη: Ως ικανός συνεργάτης αυτοματισμού σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας, με το οποίο αυξάνετε αυτόματα την απόδοση της αποθήκης.

Ο αυτοματισμός αποτελεί την ιδανική λύση για την αύξηση της απόδοσης και της ευελιξίας στην αποθήκη σας. Δεν φέρνει όμως κάθε λύση αυτόματα την επιτυχία. Η πιο αποτελεσματική λύση είναι ένα εξατομικευμένο σύστημα, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες σας και θα προσαρμοστεί αρμονικά στο δικό σας περιβάλλον αποθήκης με το σωστό βαθμό αυτοματισμού. Ως ικανός συνεργάτης, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για εσάς μια εξατομικευμένη λύση αυτοματισμού, με την οποία μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανταπεξέλθετε με μέγιστη ευελιξία σε κάθε επιθυμία των πελατών σας. Μπορείτε επίσης να έχετε τον πλήρη έλεγχο της αυξανόμενης ποικιλίας προϊόντων και να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας. Ακόμα και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, βρισκόμαστε δίπλα σας με ένα μοναδικό δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιήστε. Έτσι, η λειτουργία της αυτοματοποιημένης αποθήκης συνεχίζεται αξιόπιστα και ελαχιστοποιούνται ενδεχόμενοι χρόνοι εκτός λειτουργίας.

3 βήματα για να ανακαλύψετε τη λύση αυτοματισμού που σας ταιριάζει.

Ως γενικός ανάδοχος ενός έργου, σας συμβουλεύουμε και είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα σε όλη τη διάρκεια εφαρμογής της ευέλικτης και αποτελεσματικής λύσης αυτοματισμού που σας προσφέρουμε. Από τον γενικό σχεδιασμό του έργου και την υλοποίηση του, μέχρι το service και την υποστήριξη μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του. Πάντα με διαφανή, αξιόπιστο και έμπρακτο τρόπο, και με βάση τη μακροχρόνια εμπειρία μας στον αυτοματισμό διαδικασιών logistics σε διαφορετικούς κλάδους.

Content Διαδικασία αυτοματισμού 1 Βήμα 1 - εξατομικευμένες λύσεις στα μέτρα σας.

Σχεδίαση και εφαρμογή.

Προκειμένου να διαγνώσουμε τον κατάλληλο βαθμό αυτοματισμού για την περίπτωσή σας, αναλύουμε κάθε λεπτομέρεια των προσωπικών σας απαιτήσεων όσον αφορά τη ροή υλικών και πληροφοριών. Με τη βοήθεια διαφόρων εργαλείων, όπως είναι οι αναλύσεις ροής υλικών, τα διαγράμματα συστημάτων ή τα σχέδια CAD, διασφαλίζουμε τη διαφάνεια της πραγματικής και της επιθυμητής κατάστασης και παράλληλα αναζητούμε δυνατότητες βελτίωσης. Στη συνέχεια, προχωράμε με τον πρόχειρο προγραμματισμό, ελέγχουμε τις διαφορετικές λύσεις και αξιολογούμε τις επιχειρηματικές και οικονομικές διαστάσεις τους. Ο στόχος είναι πάντα να αυξάνουμε την απόδοση και ευελιξία των διαδικασιών σας. Μετά την επιλογή της ιδανικής λύσης, ξεκινάει ο λεπτομερής προγραμματισμός. Με μεγάλη λεπτομέρεια οπτικοποιούμε τις μελλοντικές σας διαδικασίες, υπολογίζουμε τον απαιτούμενο προϋπολογισμό και θέτουμε έναν ακριβέστερο προγραμματισμό για την υλοποίησή τους. Σε αυτή τη φάση, έχουμε υπόψη όχι μόνο την τρέχουσα αλλά και τη μακροπρόθεσμη απόδοση των διαδικασιών logistics της επιχείρησής σας. Προκειμένου να διατηρηθεί η ευελιξία, σχεδιάζουμε εκ των προτέρων την τέλεια δυνατότητα επέκτασης και προσαρμογής του αυτοματοποιημένου περιβάλλοντος αποθήκης σας.


Content Διαδικασία αυτοματισμού 2 Βήμα 2 - ένας υπεύθυνος επικοινωνίας για το σύνολο των εργασιών.

Υλοποίηση και ενσωμάτωση συστήματος.

Ως γενικός ανάδοχος, είμαστε ο προσωπικός σας υπεύθυνος επικοινωνίας, ο οποίος συντονίζει το σύνολο των εργασιών και έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο. Με τη βοήθεια επαγγελματικών και δοκιμασμένων μεθόδων διαχείρισης έργων, φροντίζουμε για την αποτελεσματική πορεία και τη συνέπεια στην υλοποίηση κάθε βήματος της διαδικασίας. Η στενή συνεργασία με του διαχειριστές έργων της εταιρείας μας, καθώς και οι τακτικές συνεδρίες ελέγχου έργου με όλους τους εμπλεκόμενους διασφαλίζουν τη βέλτιστη ανταλλαγή πληροφοριών. Έτσι, διασφαλίζεται μέγιστη διαφάνεια και ασφάλεια σε ολόκληρη την πορεία του έργου μέχρι και την παράδοση της εγκατάστασης «με το κλειδί στο χέρι», στην οποία όλα τα χειροκίνητα, ημιαυτόματα ή πλήρως αυτόματα συστήματα αλληλεπιδρούν άψογα μεταξύ τους.


Content Διαδικασία αυτοματισμού 3 Βήμα 3 - Σέρβις και υποστήριξη.

Για πάντα στο πλευρό σας.

Προκειμένου η αυτοματοποιημένη εγκατάστασή σας να παραμείνει άκρως αποδοτική, παραμένουμε στο πλευρό σας ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου με το ολοκληρωμένο service και την υποστήριξη που σας προσφέρουμε. Με μοναδικό δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών που σας συμβουλεύει στενά ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιήστε και τη γραμμή τεχνικής υποστήριξης, είμαστε πάντα δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε. Το παγκόσμιο δίκτυο των πάνω από 4.700 τεχνικών εξυπηρέτησης πελατών αναλαμβάνει εργασίες συντήρησης, ελέγχους και επιθεωρήσεις ολοκληρωμένα και αξιόπιστα διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Η γραμμή τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη 24/7 και αναλαμβάνει την παρακολούθηση του συστήματός σας. Προκειμένου να παραμείνει η εγκατάστασή σας αποδοτική, εκπαιδεύουμε επίσης τους συνεργάτες σας, ώστε να πραγματοποιούν τις εργασίες τους με ασφαλή και αποδοτικό τρόπο.


Μάθετε περισσότερα και το service και την υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μας

Content STC2B1A

Έφτασε ο νέος ηγέτης στην αποθήκη.

Jungheinrich STC 2B1A – το πιο αποδοτικό stacker crane της κατηγορίας του παγκοσμίως.
Χαρίζει υψηλότερη απόδοση, έξυπνη διαχείριση ενέργειας και τις μικρότερες διαστάσεις  στην κατηγορία του, επιτυγχάνοντας μέγιστη ταχύτητα και ευελιξία στην αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Content Διαδικασία αυτοματισμού

Ο αυτοματισμός σε νέο επίπεδο.

Σύστημα μεταφοράς χωρίς οδηγό, αυτόματο μηχάνημα ψηλών ραφιών EKX 516a.
Με την τελευταία γενιά του EKX 516a μπορείτε να "ανυψώσετε" την αποθήκη σας σε νέο επίπεδο. Το δοκιμασμένο αυτόματο μηχάνημα ψηλών ραφιών EKX της εταιρείας μας λειτουργεί και ως αποτελεσματικό, αποδοτικό και πλήρως ασφαλές σύστημα μεταφοράς χωρίς οδηγό. Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και μια σταδιακή αυτοματοποίηση των λειτουργιών της αποθήκης είναι δυνατή, καθώς μπορείτε να αυτοματοποιήσετε και σε δεύτερο χρόνο τα μηχανήματα που ήδη βρίσκονται σε λειτουργία.

Μάθετε περισσότερα 

Περισσότερες πληροφορίες για τον αυτοματισμό.

Ανακαλύψτε τώρα την ολοκληρωμένη προσφορά μας.

Η Jungheinrich ως προμηθευτής συστημάτων
Σχεδιασμός, υλοποίηση, service και υποστήριξη
Εξαρτήματα αυτοματισμού
Αυτόματα συστήματα αποθήκης
Αυτοματοποιημένη συλλογή παραγγελιών & παλετοποίηση

Content Διαδικασία αυτοματισμού (3)

Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε κλάδο.

Με την μακροχρόνια εμπειρία μας στον κλάδο των logistics, έχουμε συμβουλεύσει πολυάριθμες μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως σχετικά με τον αυτοματισμό των διαδικασιών τους, σε νέες εγκαταστάσεις ή σε περιπτώσεις εκσυγχρονισμού ή επέκτασης ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεων.

Άλλα έργα αυτοματισμού.

Ανακαλύψτε εδώ ακόμα περισσότερες αναφορές πελατών της Jungheinrich.

Μάθετε περισσότερα


Content Διαδικασία αυτοματισμού (1)

Με μια τέλεια συγχρονισμένη αποθήκη, έχετε σίγουρη την επιτυχία.

Μάθετε περισσότερα για τον αυτοματισμό με τη Jungheinrich

Content Διαδικασία αυτοματισμού (2)

Η τέλεια συντονισμένη αποθήκη δεν ανήκει στο μέλλον αλλά στο παρόν.

Μάθετε περισσότερα για την ψηφιοποίηση και τη δικτύωση με τη Jungheinrich

Ενδιαφέρεστε για μια εξατομικευμένη λύση αυτοματισμού για την αποθήκη σας;

Ελάτε να σας συμβουλεύσουμε.

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Logistic Systems

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;