Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Content Υπηρεσίες έργου 1
Βήμα-βήμα για μια έξυπνη ολοκληρωμένη λύση

Υπηρεσίες έργου

Βρείτε την κατάλληλη λύση εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας και επωφεληθείτε από την μακρόχρονη εμπειρία μας και τις υπηρεσίες έργου που προσφέρουμε. Από την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση υπάρχουσας εγκατάστασης μέχρι ένα ολοκαίνουργιο σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας είμαστε στο πλευρό σας.

Αυτοματοποιήστε επιτυχώς τις εγκαταστάσεις σας με τον σωστό συνεργάτη.

Το έργο σας σε καλά χέρια – χάρη στις κορυφαίες υπηρεσίες έργου

Θέλετε να προσαρμόσετε τις διαδικασίες της εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας σας στις νέες προκλήσεις της αγοράς ή σε νέους πελάτες; Ποια καθοριστικά σημεία είναι σημαντικά για τους στόχους σας; Και πόσο ασφαλές είναι το νέο σας σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας για το μέλλον; Εξασφαλίστε για το έργο σας έναν εξειδικευμένο συνεργάτη, κορυφαίο σέρβις και βιώσιμες ιδέες για μια έξυπνη λύση συστήματος. Εμείς σας στηρίζουμε σε αυτή την πορεία από τις πρώτες συμβουλές στη ροή υλικών και τη σχεδίαση της εφοδιαστικής αλυσίδας μέχρι την εφαρμογή και την τελική υλοποίηση της νέας εγκατάστασης. Ως γενικός ανάδοχος, είμαστε ο προσωπικός σας υπεύθυνος επικοινωνίας, ο οποίος συντονίζει το σύνολο των εργασιών και έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο. Και μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου είμαστε στο πλευρό σας με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα After Sales με ένα οργανωμένο δίκτυο τεχνικών εξυπηρέτησης πελατών παγκοσμίως για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της εγκατάστασής σας.

Ειδικοί για κάθε έργο εφοδιαστικής αλυσίδας από τη σχεδίαση μέχρι το σέρβις

Για κάθε πρόκληση εφοδιαστικής αλυσίδας υπάρχει η κατάλληλη λύση. Υπηρεσίες έργου σημαίνει ότι αναπτύσσουμε μαζί σας ένα σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας ειδικά για εσάς και το υλοποιούμε ακριβώς στο πλαίσιο του στρατηγικού σας σχεδίου. Για τον σκοπό αυτό πίσω από τον κεντρικό υπεύθυνο επικοινωνίας υπάρχει μια ομάδα ειδικών από τους τομείς της ανάλυσης ροής υλικών, της εφαρμογής, της προσομοίωσης, της διαχείρισης αποθήκης και του ελέγχου οχημάτων, της θέσης σε λειτουργία και του σέρβις. Η ομάδα διαχείρισης έργου σάς υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια του έργου. Το πλεονέκτημα για εσάς: Στη διάρκεια του έργου έχετε συνεχώς έναν υπεύθυνο επικοινωνίας, ο οποίος συντονίζει το σύνολο των εργασιών και έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο.

Διαχείριση έργου: όλα δένουν μεταξύ τους

Η τέλεια αποθήκη από το A ως το Ω είναι αποτέλεσμα μιας κατ’ επανάληψη δοκιμασμένης διαδικασίας διαχείρισης έργου. Όλα ξεκινούν από την επιθυμία σας για αλλαγή και την πρώτη συζήτηση μαζί μας. Η ανάλυση ροής υλικών παρουσιάζει όλα τα σχετικά νούμερα, δεδομένα και στοιχεία για την ανάλυση πραγματικής κατάστασης. Εσείς παρέχετε τη βάση για προτάσεις για την τροποποίηση και τη βελτίωση της κατάστασης της αποθήκης σας και την πρόχειρη σχεδίαση του νέου συστήματος αποθήκης. Η απόφαση για την ιδανική για εσάς λύση εσωτερικής εφοδιαστικής αλυσίδας λαμβάνεται κατά 80% βάσει οικονομικών παραγόντων. Στη συνέχεια έρχεται η ώρα για τον λεπτομερή προγραμματισμό. Στο σημείο αυτό εξετάζονται κριτικά για ακόμη μία φορά όλες οι υποθέσεις και οι προσδοκίες. Μόνο όταν είστε ικανοποιημένοι με τα πάντα, υλοποιούμε το νέο σας σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας. Μετά την ολοκλήρωση του έργου σάς παραδίδουμε την νέα σας αποθήκη και εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες σας στις νέες τεχνικές και διαδικασίες. Αν εμφανιστούν αργότερα αναπάντεχα προβλήματα, η συμβουλευτική ομάδα μας βρίσκεται στο πλευρό σας. Γιατί υπηρεσίες έργου είναι για εμάς η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών από την αρχική σύλληψη μέχρι την επιτυχή λειτουργία.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες έργου:

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο

210 2447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Έχετε ερωτήσεις;