210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EFX 410_413

Μηχάνημα στενών διαδρόμων 1,0 - 1,25t

  • 3.000 - 7.000 mm
  • 1.000 - 1.250 kg
  • Μοναδική σχεδίαση περονοφόρου μηχανήματος με μπροστινό κάθισμα και πλευρικό ιστό
  • Απεριόριστη ορατότητα προς την περόνη, το φορτίο και τη διαδρομή οδήγησης
  • Δομοστοιχειωτά πακέτα δυνατοτήτων και συστήματα υποβοήθησης
  • Αναγεννητική πέδηση και ωφέλιμο κατέβασμα
  • Προαιρετικό σύστημα προστασίας ατόμων για μέγιστη ασφάλεια

EFX 410/ 413

Τα πολυμορφικά και πρωτοποριακά ανυψωτικά οχήματα στοίβαξης τριών κατευθύνσεων της κατασκευαστικής σειράς 4 είναι η εξειδικευμένη λύση που προτείνουμε για συνδυαστική χρήση σε αποθήκες με διαδρόμους μικρού και μεγάλου πλάτους και στη ζώνη εισερχόμενων εμπορευμάτων. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή του οχήματος με διευθέτηση μπροστινού καθίσματος και πλευρικά τοποθετημένο σκελετό ανύψωσης προσφέρει άψογη ορατότητα προς τις περόνες, το φορτίο και τη διαδρομή οδήγησης. Η εργασία εκτελείται με τη βασική αρχή Man Down, δηλαδή, η περόνη κινείται προς τα επάνω και η πλατφόρμα οδηγού παραμένει στο έδαφος.Οι στάνταρ και οι προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού καθώς και το ενσωματωμένο σύστημα προστασίας ατόμων ή το σύστημα ελέγχου δαπέδου RFID για βέλτιστο προφίλ ταχύτητας εγγυώνται την ασφάλεια. Η αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας με προοδευτική τεχνολογία τριφασικού ρεύματος 48 V διασφαλίζει μέγιστη απόδοση διαχείρισης εμπορευμάτων με χαμηλή κατανάλωση.Η πλοήγηση αποθήκης διευκολύνει την εργασία και επιτρέπει την ήπια τοποθέτηση των εμπορευμάτων με απόλυτη ακρίβεια. Ο οδηγός απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν το έξυπνο σύστημα χειρισμού με τη μεγάλη οθόνη, ο ρυθμιζόμενος πίνακας ελέγχου, οι ευρύχωρες θήκες και τα εργονομικά στοιχεία χειρισμού.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EFX 410 1.000 kg 7.000 mm 9 km/h 3.134 mm 48 V
EFX 413 1.250 kg 7.000 mm 9 km/h 3.134 mm 48 V

Έχετε ερωτήσεις;