210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage EJC 112z

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με δυνατότητα ανύψωσης 1,2t

  • 2.500 - 4.700 mm
  • 1.200 kg
  • Πρόσθετη ανύψωση βοηθητικών βραχιόνων για πολλές χρήσεις
  • Ευέλικτο και συμπαγές για στενούς διαδρόμους αποθηκών
  • Υδραυλικό σύστημα για ανύψωση και κατέβασμα ακριβείας
  • Οθόνη 2" για ταυτόχρονη προβολή όλων των παραμέτρων
  • Ενσωματωμένος φορτιστής για γρήγορη και εύκολη φόρτιση του συσσωρευτή

EJC 112z

Τα ευκίνητα και ευέλικτα stacker EJC 112z μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Με την πρόσθετη ανύψωση βοηθητικών βραχιόνων αυτά τα οχήματα έχουν μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος ώστε να είναι δυνατή η διέλευση από ανώμαλα δάπεδα και ράμπες γρήγορα και εύκολα. Προαιρετικά, η ανύψωση βοηθητικών βραχιόνων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μεταφορά δύο παλετών double deck Ο βοηθητικός βραχίοναςκαι η ανύψωση ιστού λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους. Χάρη στις μικρές διαστάσεις τους, τα EJC 112z είναι ευκίνητα ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Το αναλογικό υδραυλικό σύστημα διασφαλίζει την ήπια και ακριβή στοίβαξη και αποστοίβαξη ακόμα και φορτίων μεγάλου βάρους. Έτσι, προστατεύεται το φορτίο και το ανυψωτικό όχημα αλλά και η υποδομή της αποθήκης σας. Η πανίσχυρη τεχνολογία τριφασικού ρεύματος υποστηρίζεται από τις μπαταρίες μεγάλης διάρκειας που μπορούν να φορτιστούν γρήγορα και εύκολα με τον ενσωματωμένο φορτιστή. Για ακόμα πιο ευέλικτους χρόνους χρήσης, τα EJC 112z διατίθενται επίσης και με την πρωτοποριακή τεχνολογία ιόντων λιθίου της Jungheinrich.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Πλεονεκτήματα


Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJC 112z 1.200 kg 4.700 mm 6 km/h 1.933 mm 24 V

Έχετε ερωτήσεις;