Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Ηλεκτροκινητο παλετοφορο
Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο

Επιλέξτε το ιδανικό για την αποθήκη σας

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο, ο ιδανικός συνεργάτης που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας στην αποθήκη και θα απογειώσει την παραγωγικότητά της.

Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι που θα σας οδηγήσουν στην επιλογή ενός τέτοιου εργαλείου που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας; Ανακαλύψτε τους στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο: 5+1 πλεονεκτήματά του

1.Μειώνει την κούραση του χειριστή

Ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο θα λύσει κυριολεκτικά τα χέρια όσων το χειρίζονται. Σε αντίθεση με τα χειροκίνητα παλετοφόρα παλαιού τύπου, μπορεί να μειώσει θεαματικά την κούραση του χειριστή, οδηγώντας έτσι στην άμεση αύξηση της απόδοσής του, άρα και της συνολικής παραγωγικότητας της αποθήκης.

2.Αναλαμβάνει κάθε τύπο εργασίας

Ελαφριά ή βαριά εργασία μεταφοράς; Ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο εργασίας, είτε είναι εξαιρετικά απλή είτε πιο απαιτητική. Στην περίπτωση που δε χρειάζεστε κάποιο εξειδικευμένο παλετοφόρο για απαιτητικές εφαρμογές, τότε μπορείτε να επιλέξετε μία σύγχρονη λύση από τη νέα οικονομική σειρά “M” με την υπογραφή της Jungheinrich.

3.Ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο σηκώνει όλα τα βάρη!

Όποιο και αν είναι το βάρος του φορτίου που θέλετε να μετακινήσετε, ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο μπορεί να το σηκώσει με υποδειγματική άνεση. Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο Jungheinrich με βάση την ικανότητα φόρτωσής του η οποία και θα καλύψει άριστα τις ανάγκες σας για μετακίνηση φορτίων μεγάλου βάρους.

4.Προσαρμόζεται στον διαθέσιμο χώρο της αποθήκης σας

Ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα είναι και η προσαρμογή του ηλεκτροκίνητου παλετοφόρου στις χωροταξικές ανάγκες της αποθήκης σας με τις κατάλληλες περόνες. Δημοφιλέστερο μήκος περονών είναι τα 1150mm, ωστόσο υπάρχουν και άλλα μεγέθη που μπορούν να ταιριάξουν καλύτερα στο χώρο σας.

5.Μηδενίζει τις αποστάσεις εντός της αποθήκης σας

Ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο αποτελεί την καλύτερη λύση για να μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε φορτίο σε οποιεσδήποτε αποστάσεις εντός της αποθήκης σας.

+1.  Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με δυνατότητα ανύψωσης

Ένας ακόμα παράγοντας που θα καθορίσει την επιλογή ηλεκτροκίνητου παλετοφόρου είναι η δυνατότητα ανύψωσης. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις προδιαγραφές της αποθήκης σας και την δυνατότητα αποθήκευσης σε μεγάλα ύψη. Ενδεικτικά, οι ικανότητες ανύψωσης των ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων της Jungheinrich φτάνουν έως τα 14.000 mm. Ανακαλύψτε περισσότερα για τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης εδώ.

Επιλέξτε το ιδανικό ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο για την αποθήκη σας

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες της αποθήκης σας, η Jungheinrich απαντά σε αυτές με μια πλήρη σειρά μηχανημάτων. Ανακαλύψτε σήμερα τα μοντέλα και τις δυνατότητές τους μέσα από το www.jungheinrich.gr ή επικοινωνήστε άμεσα με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας οι οποίοι και θα σας προτείνουν λύσεις που θα αυξήσουν άμεσα την παραγωγικότητά σας. Φυσικά, μπορείτε να προχωρήσετε και σε online αγορά του παλετοφόρου που σας ενδιαφέρει μέσα από το Jungheinrich Profishop.

Δημιουργήστε from scratch ή αναβαθμίστε ολιστικά την αποθήκη σας

Οι συνεργάτες της Jungheinrich, εκτός από την επιλογή των κατάλληλων παλετοφόρων, αναλαμβάνουν τον πλήρη σχεδιασμό ή ανασχεδιασμό της αποθήκης σας με επιλογή:

  • Του κατάλληλου εξοπλισμού
  • Των ιδανικών συστημάτων ραφιών
  • Του βαθμού αυτοματοποίησης που ταιριάζει στις ανάγκες της.

Συνδυάζοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις της η Jungheinrich, επιτυγχάνει:

  • Τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου σας
  • Χαμηλότερα κόστη
  • Πιο υψηλή παραγωγικότητα.            

Οποιαδήποτε κι αν είναι η πρόκληση, η Jungheinrich είναι πάντα δίπλα σας.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο: Επιλέγοντας το ιδανικό για την αποθήκη σας»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο blog της Jungheinirch.

Έχετε ερωτήσεις;