Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
SEA Regale & Lager Stage
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

Το τέλειο σύστημα ραφιών για την αποθήκη σας.

Ως κορυφαίος πάροχος συστημάτων intralogistics, αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις συστημάτων ραφιών για όλους τους τύπους προϊόντων. Εκτός από τα συστήματα ραφιών, οι λύσεις μας περιλαμβάνουν μηχανήματα, stacker cranes & λογισμικό. Έτσι εξασφαλίζεται ένα τέλεια συντονισμένο σύστημα αποθήκης.

SEA Schmalganglager

Αποθήκη στενών διαδρόμων / αποθήκη VNA

Οι αποθήκες στενών διαδρόμων / αποθήκες VNA είναι ιδανικές για την αποτελεσματική αποθήκευση παλετοποιημένων προϊόντων σε μεγάλες ποσότητες και σε μικρό χώρο. Συνδυάζουν στενούς διαδρόμους με το πλεονέκτημα του μεγάλου ύψους. Αυτό επιτρέπει υψηλά επίπεδα απόδοσης με μικρό αποτύπωμα στην αποθήκη.

SEA Hochregallager Stage

Αποθήκη μεγάλου ύψους

Θέλετε να αξιοποιήσετε την αποθήκη σας μέχρι την οροφή, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, για να αποθηκεύετε προϊόντα, χωρίς να χάνετε ούτε ένα μέτρο σε ύψος; Οι αποθήκες μεγάλου ύψους είναι η σωστή επιλογή. Μπορούν επίσης να σχεδιαστούν με ράφια ακόμη και στο υψηλότερο σημείο.

SEA Automatisierte Lagersysteme Stage

Αυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων

Στην αυτόματη και ημιαυτόματη αποθήκη μικροεξαρτημάτων η ταχύτητα και η ακρίβεια σε συνδυασμό με τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, καθορίζουν την επιτυχία. Το σύστημα ραφιών, το λογισμικό, το συνδεδεμένο σύστημα μεταφοράς και το stacker crane ως κεντρικό στοιχείο της εγκατάστασης συνεργάζονται άψογα.

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια;

Stage Μέρισμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Logistics Systems

Τηλέφωνο

2102447800

Δημιουργία επικοινωνίας

Δείτε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας:

Έχετε ερωτήσεις;