210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Stage ERE 225a

Αυτόματο παλετοφόρο

  • 122 mm
  • 2.500 kg
  • Μεγάλη φέρουσα ικανότητα
  • Βελτιστοποιημένες διαδρομές μεταφοράς
  • Χρήση διαδρομών που ήδη υπάρχουν
  • Σύντομος χρόνος απόσβεσης μέσω βελτιστοποίησης διαδικασίας
  • Πλοήγηση με λέιζερ για διαχείριση παλετών με ακρίβεια

ERE 225a

Τα εξελιγμένα και αποδοτικά Jungheinrich ERE 225a είναι συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό (AGV-S), τα οποία βασίζονται στα μηχανήματα σειράς Jungheinrich, και βελτιστοποιούν μακροπρόθεσμα τις διαδικασίες στην αποθήκη σας. Η αυτοματοποίηση ενδείκνυται κυρίως στην περίπτωση ίδιων, επαναλαμβανόμενων εργασιών μεταφοράς. Το αυτοματοποιημένομηχάνημα χαμηλής ανύψωσης εντυπωσιάζει με τα πρωτοποριακά στοιχεία πλοήγησης, τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και την πανίσχυρη τεχνολογία τριφασικού μηχανισμού κίνησης. Η στιβαρή κατασκευή, το μήκος περονών και η μεγάλη φέρουσα ικανότητα έως 2,500 kg επιτρέπουν αποτελεσματική εργασία σε μεγάλες αποστάσεις και κατά τη μεταφορά πολλών παλετών. Τα AGVs ελέγχονται μέσω πλοήγησης με λέιζερ και ανακλαστήρων στη διαδρομή οδήγησης για εντοπισμό με εξαιρετική ακρίβεια. Μεικτή λειτουργία, ενσωμάτωση στην υπάρχουσα δομή της επιχείρησης ή αυτόνομη λύση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η δομοστοιχειωτή κατασκευή εγγυάται την ευέλικτη προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αποθήκης.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικά

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;